Veelgestelde vragen

Om je zoektocht naar een bruidsjurk voor te bereiden, begrijpen we dat je mogelijk vragen hebt. Om je te helpen, hebben we de meest gestelde vragen voor je verzameld. Als jouw vraag niet in de lijst staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen met plezier te beantwoorden.

Bruidsjurken Afspraak maken

Laliza Bridal boutique is gevestigd aan de Oudestraat 168 in het prachtige, historische centrum in de binnenstad van Kampen. Je kan parkeren op loopafstand op het van Heutzsplein (betaald) of in de parkeergarage aan de buitenhaven (gratis)

We raden je aan om ongeveer 6 tot 9 maanden van te voren je trouwjurk uit te zoeken. Trouw je op kort termijn? geen probleem, we hebben een ruime keuze aan trouwjurken en zijn voorzien van ons eigen atelier.

We werken uitsluitend op afspraak. Wij vinden het erg belangrijk om voor iedere bruid de tijd te nemen en de persoonlijke aandacht te geven die zij verdient.

Een afspraak duurt gemiddeld 2,5 uur. Dit geeft ons de tijd om jou te leren kennen en daardoor de perfecte jurk te vinden.
Een vervolg afspraak duurt gemiddeld 1,5 uur.

We raden je aan om die mensen mee te nemen die jou het beste kennen en met wie jij dit bijzondere moment wilt delen.
Neem liever niet meer dan 4 mensen mee omdat veel verschillende meningen je keuze soms alleen maar lastiger maken.

We adviseren je om naadloos of huidskleurig onderbroek aan te doen. Wij hebben passende bruidslingerie, dit zullen wij bij de meeste jurken ook passen.
Wij hebben passchoenen en ook een ruime keuze aan bruidsschoenen. Heb je zelf al bruidsschoenen? neem deze dan mee.

De prijzen liggen gemiddeld tussen de €1600,- en €2500,- Bespreek gerust je budget, niets is zo vervelend als een jurk kiezen die ver boven je budget ligt.

Je kan bij ons pinnen en wij accepteren ook een contante betaling.
Als je je jurk hebt uitgekozen dan vragen wij een aanbetaling van €750,-. Het restant dient in termijnen betaald te worden bij de volgende pasafspraken. Let op: soms is het nodig om bij je bank het paslimiet in te stellen.

Restitutie is niet mogelijk.
Het niet doorgaan van een huwelijk of een zwangerschap zijn geen reden voor een annulering van de aankoop.
Wanneer de koopovereenkomst gesloten is, heb je 14 dagen de tijd om de jurk om te ruilen.
Soms gaat een bruid twijfelen, neem dan gerust contact met ons op.
Dan plannen we een afspraak en bespreken we alles rustig.


Geweldig! Je hebt je droomjurk gevonden

Wij gaan jouw trouwjurk bestellen. Zodra de jurk binnen is gaan wij jou bellen om een afspraak in te plannen voor de eerste pas. Tijdens deze afspraak zullen wij de jurk gaan afspelden en de aanpassing die je eventueel wenst bespreken. Tijdens deze afspraak plannen we de 2e pas afspraak in en gaan wij aan de slag met het op maat maken van jouw jurk. De 3e afspraak is om de jurk absoluut ''perfect fit'' te maken. Soms is er een 4e afspraak nodig. Tijdens de laatste afspraak neem je je perfect passende droomjurk mee!

Onze winkel is CBW-erkend.